Otkrivena je promjena vremenske zone

Molimo te odaberi vremensku zonu u kojoj se trenutno nalaziš:

10. SARAJEVO BEER FESTIVAL

10. SARAJEVO BEER FESTIVAL

location-iconMetalac, Sarajevo, Sarajevo

10. SARAJEVO BEER FESTIVAL

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

JEDNODNEVNA ULAZNICA

3.00 KM

25.00 KM

DVODNEVNA ULAZNICA

3.00 KM

40.00 KM

Ulaznice:

0.00 KM

x Naknada :

0.00 KM

Ukupno:

0.00 KM

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za 10. SARAJEVO BEER FESTIVAL, 20.09.2024. - 21.09.2024. u Metalac, Sarajevo, Sarajevo

"10. Sarajevo Beer Festival" koji će se održati 20. i 21. septembra 2024. godine, od 20 sati na legendarnom igralištu Metalac, predstavlja jedan od najuzbudljivijih događaja ove godine. Smješten u srcu Sarajeva, iza Prve gimnazije, ovaj dvodnevni spektakl okuplja ljubitelje vrhunske muzike, piva i dobrog druženja iz cijele regije.

Tokom dva dana festivala, publika će imati priliku da uživa u energičnim nastupima najpopularnijih muzičkih grupa i DJ-a iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske. U petak, 20. septembra, binu će zapaliti Skroz, kultni sarajevski bend poznat po svom jedinstvenom muzičkom stilu i neiscrpnoj energiji. Nakon njih, iz Beograda stiže Mortal Kombat, punk rock senzacija koja svojim provokativnim i žestokim zvukom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Večer će zaokružiti Artan Lili, jedan od najperspektivnijih bendova iz regiona, koji donosi modernu kombinaciju alternativnog rocka i post-punka.
 
Subota, 21. septembar, obećava jednako dinamičnu noć. Sassja, zenička hip-hop/reggae kraljica, svojom muzikom i karizmom osvaja srca publike širom Balkana. Nakon nje, Pips, Chips & Videoclips iz Hrvatske donose val alternative i indie rock zvuka koji se već decenijama neprestano razvija i osvježava. No, vrhunac večeri svakako je LET3, čuvena riječko-avantgardna rock grupa, koja svojim ekscentričnim nastupima, satiričnim tekstovima i scenskim performansom obećava nezaboravno iskustvo.
 
Ipak, ovaj festival nije samo muzika. Svaka ulaznica uključuje neograničenu konzumaciju piva - tačnije, 10 različitih pivskih brendova koji će biti dostupni svim posjetiocima. Ako ste fan pivskih okusa - biće ponešto za svakoga. Cilj je da svaki posjetilac doživi festival svim svojim čulima – od slušanja odlične muzike, do uživanja u osvježavajućim pivama.
 
Ulaznice su već u prodaji, i dostupne su u dva formata: Festivalska karta koja važi za oba dana, po cijeni od 40 KM, te dnevna ulaznica za pojedinačne noći po cijeni od 25 KM. Osigurajte svoje mjesto na ovom jubilarnom događaju i postanite dio jedinstvene atmosfere koja samo Sarajevo može pružiti.
 
Bilo da ste dugogodišnji ljubitelj rock muzike ili jednostavno želite provesti vikend uz dobru zabavu i pivo, "10. Sarajevo Beer Festival" je događaj koji ne smijete propustiti. Ovaj festival slavi dekadu odlične zabave, prijateljstva, kulture i vrhunske pivske ponude, i sigurno će vas natjerati da s nestrpljenjem čekate narednu godinu!

Podijeli događaj:

Što je Naknada za izdavanje ulaznice?

Naknada za izdavanje ulaznice pokriva jedan dio troška koji Entrio ima kako bi, kao posrednik u prodaji ulaznica, na brz i siguran način obradio transakciju, izdao ulaznicu i omogućio ti uživanje na događaju.

Naknadu Entrio naplaćuje po svakoj kupljenoj ulaznici, za sve načine plaćanja na internetu i na prodajnim mjestima, a ona među ostalim pokriva trošak Entrio korisničke podrške, održavanja serverskog sustava, administrativnih poslova i ostalih troškova vezanih uz izdavanje ulaznice.

Visina naknade ponekad može ovisiti i o Entriovom komercijalnom dogovoru s Organizatorom događaja.

Naknada za izdavanje ulaznice je nepovratna naknada.

Neispravan promo kod

Molimo probaj ponovno za 15 minuta ukoliko si siguran/a da je promo kod valjan - moguće da ga je sustav privremeno rezervirao u tvom prethodnom pokušaju

Kako bi ova web stranica mogla ispravno funkcionirati i kako bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućavaju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web stranica ne može ispravno funkcionirati, a možeš ih isključiti promjenom postavki u svom web pregledniku.

  • Analitički kolačići nam pomažu unaprijediti web stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njenom korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.