BOHEMIAN ROCK SYMPHONY MOSTAR

BOHEMIAN ROCK SYMPHONY MOSTAR

location-iconStadion Kantarevac, Mostar

BOHEMIAN ROCK SYMPHONY MOSTAR

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za BOHEMIAN ROCK SYMPHONY MOSTAR, 25.08.2023. u Stadion Kantarevac, Mostar

Iza projekta „Queen: Bohemian Rock Symphony“ stoji umjetnička organizacija ITTRIBUTE ORCHESTRA PROJECT i maestro Igor Tatarević, ujedno i umjetnički voditelj ovog zahtjevnog glazbenog projekta. Tatarević je u ovom scenskom spektaklu vješto spojio dva glazbena svijeta – onaj rock glazbe i klasične glazbe, s kojima su Freddie Mercury i Queenovci eksperimentirali od samih početaka karijere.

Fenomenalni mladi glazbenik i vokalni virtuoz Dino Jelusić, član kultnog britanskog hard-rock benda Whitesnake i rock banda Trans-Siberian Orchestra,  na pozornici će izvesti zahtjevne vokalne dionice Freddieja Mercuryja. Uz Jelusića i vrsne glazbenike rock banda koji će dočarati autentično prezentirane dionice Briana Maya, Johna Deacona i Rogera Taylora, nastupit će i prateći vokali, te ITTRIBUTE ORCHESTRA & CHOIR.

Sve najveće hitove Queena publika će slušati u aranžmanima maestra Igora Tatarevića koji za cilj imaju samo jedno – dočarati kompletnu zvučnu sliku studijskih zapisa velikog banda u svojoj originalnoj, virtuoznoj ljepoti i harmonijskoj raskoši!

Dino Jelusić u ulozi Freddyja Mercuryja svojom kvalitetom, vokalnim mogućnostima, karizmom i iskustvom stečenim na svjetskim pozornicama, te ostali sjajni glazbenici ovog projekta, garancija su pravog glazbenog spektakla koji će publika uskoro čuti u Mostaru. 

Podijeli događaj: