DALMATINSKI STAND-UP U MOSTARU

DALMATINSKI STAND-UP U MOSTARU

location-iconHrvatski dom Herceg Stjepan Kosača, Mostar

DALMATINSKI STAND-UP U MOSTARU

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za DALMATINSKI STAND-UP U MOSTARU, 13.04.2024. u Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača, Mostar

Komičari SplickeScene prvi put nastupaju u punom sastavu u Mostaru! Vidimo se u subotu 13.04. u 20h u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača na večeri dalmatinskog stand-upa i najboljem od SplickeScene!

Za vas nastupaju Ivica Lazaneo, Josip Škiljo, Tomislav Primorac i Ante Travizi.

Tko je/što je SplickaScena? Pogledaj "Stand-up po splicki" na YouTubeu i saznaj! 🙂 -> https://youtu.be/xBf21ZR0BzI

Ulaznice osigurajte online ili na blagajni Kosače, 13-19 sati, više info na broj mob 063 940 584

Ove večeri smo odlučili spojiti dušu Splita s očaravajućim Mostarom, stvarajući priču koja će kroz kameni luk ovog grada odjekivati poput melodije Neretve.

U sredini mostarskog bazarra, gdje se miris baklave miješa s notama dalmatinskog šansona, susrećemo likove koji su donijeli svoje splitske priče na obale Neretve. Mostarske kaldrme postaju plesna pozornica gdje se istok i jug susreću, stvarajući harmoniju različitosti.

Upoznajemo likove koji dijele svoje snove i strahove, razmjenjujući tople mostarske osmjehe s karakterističnim splitskim temperamentom. Između škripavog kamena i dalmatinskih ritmova, rađaju se prijateljstva koja premošćuju razdaljinu.

Ali, ne smijemo zaboraviti našu splitsku damu koja svojim šarmom ulazi u mostarski svijet, noseći sa sobom priče dalmatinskog juga. Njezina prisutnost postaje spoj prošlosti i sadašnjosti, stvarajući nezaboravan ples različitosti.

"SplickaScena" u Mostaru je priča o mostarskim suncem obasjanim kamencima koji plešu u ritmu splitskog mora. Pridružite nam se na ovom čarobnom mostarskom plesu gdje se spoj istoka i juga stapa u neponovljivu predstavu ljubavi, prijateljstva, bogatstva različitosti te ponajprije smijeha.

Svoje ulaznice možete kupiti na entrio.ba i blagajni HD Herceg Stjepana Kosače.

Podijeli događaj:

Kako bi ova web stranica mogla ispravno funkcionirati i kako bismo unaprijedili tvoje korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potraži u Korištenje kolačića (cookies).

  • Nužni kolačići omogućavaju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web stranica ne može ispravno funkcionirati, a možeš ih isključiti promjenom postavki u svom web pregledniku.

  • Analitički kolačići nam pomažu unaprijediti web stranicu prikupljanjem i analizom podataka o njenom korištenju.

  • Marketinške kolačiće koristimo radi povećanja relevantnosti oglasa koje primaš.