KRALJEVSKI FESTIVAL ZABAVE S CRVENOM JABUKOM

KRALJEVSKI FESTIVAL ZABAVE S CRVENOM JABUKOM

location-iconVodopad Jajce, Jajce

KRALJEVSKI FESTIVAL ZABAVE S CRVENOM JABUKOM

Ulaznice / usluge / proizvodi

Cijena

Količina

PRESALE - Regular

2.00 KM

20.00 KM

Ulaznice:

0.00 KM

x Naknada :

0.00 KM

Ukupno:

0.00 KM

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za KRALJEVSKI FESTIVAL ZABAVE S CRVENOM JABUKOM, 22.06.2024. u Vodopad Jajce, Jajce

Crvena Jabuka će oduševiti Jajce koncertom na Kraljevskom festivalu zabave!

Jedan od najpopularnijih pop-rock bendova na ovim prostorima, Crvena jabuka, nastupit će na Kraljevskom festivalu zabave u Jajcu, 22.6.2024. godine, s početkom u 21.00 sati na platou vodopada Jajce. 

Crvena jabuka je osnovana 1985. godine u Sarajevu, a od tada je izdala 19 studijskih albuma i brojne hitove koji su obilježili generacije. Njihova glazba je inspirirana Beatlesima i Indexima, a njihovi tekstovi govore o ljubavi, prijateljstvu, nostalgiji i životnim izazovima. Njihovi koncerti su uvijek prepuni emocija, energije i dobre atmosfere, a publika ih prati u glas. Na koncertu ćemo čuti neke od najljepših hitova benda, kao što su “Ima nešto od srca do srca”, “Tamo gdje ljubav počinje”, “Sanjam te”, “To mi radi”, “Nekako s proljeća” i još mnoge druge

Crvena jabuka će nastupiti na Kraljevskom festivalu zabave ispod prekrasnog vodopada u središtu Jajca, koji je jedan od simbola grada. Jajce je poznato po svojoj bogatoj kulturno-povijesnoj baštini, kao prijestolnica posljednjih bosanskih kraljeva. 

Ulaznice za oba koncerta su u prodaji po promotivnoj cijeni od 20 KM, a mogu se kupiti online na platformi entrio.ba, te u Turističkom info centru Jajce. 

Koncert Crvene Jabuke u Jajcu je prilika koju ne smije propustiti svatko tko voli dobru muziku i želi se zabaviti sa svojim prijateljima ili društvom. Ne propustite priliku prisjetiti se ‘gdje ljubav počinje’ sa ovim legendarnim bendom.

Podijeli događaj: