LJUBUŠKI OUTDOOR FESTIVAL 2024

LJUBUŠKI OUTDOOR FESTIVAL 2024

location-iconVodopad Kravice, Ljubuški

LJUBUŠKI OUTDOOR FESTIVAL 2024

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za LJUBUŠKI OUTDOOR FESTIVAL 2024, 23.05.2024. - 26.05.2024. u Vodopad Kravice, Ljubuški

Ljubuški Outdoor Festival u cjelini čini skup sportsko-rekreativnih aktivnosti kojim će se povezati i revitalizirati razasuta kulturno-povijesna i prirodna baština duž natjecateljskih ruta. Paragliding natjecanje, trkačke, biciklističke i trail staze povezuje rijeka Trebižat koja pored svog hidrološkog potencijala baštini i dva prirodna bisera: vodopade Kravicu i Koćušu. Ruta povezuje i nacionalne spomenike kulture, rimski vojni logor na Gračinama i tvrđavu Herceg Stjepana Kosače koje predstavljaju posebno bogatstvo ovog festivala.

Festival će nizom predavanja promovirati sportski i zdrav način života u prirodnom okruženju. Također, sva udruženja koja se bave sportsko-rekreativnim aktivnostima na otvorenom imat će priliku prezentirati svoje aktivnosti za vrijeme trajanja festivala na vodopadu Kravica. Ova inovativna i jedinstvena manifestacija u BiH zasigurno će biti značajan poticaj za razvoj i promociju aktivnog destinacijskog turizma u ljubuškom kraju, ali i ostalim sredinama u regiji za razvoj sličnih aktivnosti. 

Uplatom kotizacije za jednu od navedenih natjecateljskih disciplina nakon prethodno izvršene prijave putem web stranice festivala ostvarujete pravo sudjelovanja u disciplini koju ste odabrali tokom prijave.

 Više informacija na stranici www.ljof.ba

Podijeli događaj: