U MENE SE ZALJUBI - Dan zaljubljenih s Ninom Badrić

U MENE SE ZALJUBI - Dan zaljubljenih s Ninom Badrić

location-iconCentar Skenderija - Dom mladih, Sarajevo

U MENE SE ZALJUBI - Dan zaljubljenih s Ninom Badrić

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za U MENE SE ZALJUBI - Dan zaljubljenih s Ninom Badrić, 14.02.2024. u Centar Skenderija - Dom mladih, Sarajevo

Nina Badrić, kao višestruka dobitnica nagrade "Porin", te nagrade Hrvatskog radijskog festivala i nagrade “Index” u Sarajevu za najbolju žensku vokalnu izvedbu, zabavit će sarajevsku publiku na Dan zaljubljenih.

- Nakon toliko dugo vremena opet ću zapjevati u Sarajevu. Na moju najveću sreću, Dan zaljubljenih provest ću sa svojom publikom u Sarajevu, za mene posebnom gradu, za koji me veže toliko divnih uspomena. Znam da će taj koncert biti naše slavlje ljubavi koje ću dugo nositi u srcu - rekla je Nina. Hrvatska pjevačka diva nedavno je objavila duet s Petrom Grašom - pjesmu „Nemoj”, koja je pokorila top-liste širom regije, a u Hrvatskoj je trenutno najemitiranija pjesma. 

Koncert koji će održati u Sarajevu na Dan zaljubljenih organizatori su nazvali upravo po stihu iz ove prelijepe balade - „U mene se zaljubi!“. Nina je, prema mnogima, najljepši ženski glas s ovih prostora, a za koncert u glavnom gradu Bosne i Hercegovine najavljuje se poseban repertoar.

Organizatori koncerta ističu da će Ninin moćan vokal u Domu mladih upotpuniti vrhunski prateći bend te bogata produkcija.

Ulaznice za ovaj koncert možete kupiti u sistemu Entrio.ba, Artikulacija BKC i na platou Skenderije.

Podijeli događaj: