ZAPALIMO VATRU LJUBAVI

[OTKAZANO] ZAPALIMO VATRU LJUBAVI

location-iconZlatna Nit - Bosanska Krupa, Vranjska

ZAPALIMO VATRU LJUBAVI

DOGAĐAJ JE OTKAZAN.

Povrat novca za ulaznice kupljene karticom bit će automatski izvršen najkasnije u roku od mjesec dana od planiranog početka događaja.
Za ulaznice plaćene bankovnom transakcijom ili gotovinom na Entrio prodajnom mjestu potrebno je poslati zahtjev za povrat putem stranice www.entrio.ba/refund, najkasnije u roku od mjesec dana nakon planiranog početka događaja.

O događaju

Kupi karte odnosno ulaznice za ZAPALIMO VATRU LJUBAVI, 16.02.2024. - 18.02.2024. u Zlatna Nit - Bosanska Krupa, Vranjska

Proslavite ljubav u raskošnom ambijentu resorta "Zlatna Nit" u predivnom kraju Bosanske Krupe! Na kulinarskoj simfoniji koja obuhvata pripremu i prezentaciju hrane pod stručnim vodstvom executive chef-a Darjana Urdiha, očekujte nezaboravan vikend i trenutke ljubavi, te vrhunsku gastronomiju uz program:

16.2. Svečana večera dobrodošlice uz opuštenu koktel zabavu
17.2. Zajednička priprema doručka, ručak u mediteranskom stilu, gala večera u više slijedova
18.2. Zajednička priprema doručka, grill & BBQ party, uživanje uz pripremu hrane na otvorenoj vatri

Cijeli događaja će upotpuniti prezentacija vrhunskih vina Vinarije Nuić. 

Između kulinarskih avantura, opustite se i uživajte u svim blagodatima koje pruža resort "Zlatna Nit" - wellness, spa, vožnja quad-om, šetnje prirodom, sportske aktivnosti, teretana i fitness.

Cijena aranžmana od 322,00 KM/165,00 EUR po osobi uključuje smještaj u prestižnom hotelu "Zlatna Nit" s pristupom svim navedenim sadržajima resorta, kao i uzbudljivu kulinarsku radionicu s degustacijom vrhunske hrane.

Rezervirajte svoje mjesto već danas na +387 62 959938 ili putem e-maila [email protected]. Broj mjesta je ograničen.

Podijeli događaj: